top of page

Locaties

De Kazerne, Muiden

In de Kazerne (Kazernestraat 10) organiseert Samen Doen elke dinsdagmiddag een bijeenkomt. Vrijwilligers van de stichting koken voor en samen met inwoners van Muiden. Deze middag begint om 17.00 uur en duur tot ca. 19.30 uur.

 

In de Kazerne is plaats voor 40 gasten. De opkomst wisselt, maar vooraf aanmelden is gewenst. We koken op maat en willen niemand teleurstellen.
Op feestdagen kan de bijeenkomst opgeschoven worden of vervallen. We melden dat in onze Agenda en op onze Facebookpagina.

De Rijver, Muiderberg

In De Rijver (Nienhuis Ruyskade 26) organiseert Samen Doen twee maal per maand op de dinsdagmiddag een bijeenkomt. Vrijwilligers van de stichting koken voor en samen met inwoners van Muiderberg. Deze middag begint om 17.00 uur en duur tot ca.19.30 uur.

 

In De Rijver is plaats voor ca. 30 gasten. De opkomst wisselt, maar vooraf aanmelden is gewenst. We koken op maat en willen niemand teleurstellen.
De data van de bijeenkomsten vind je in onze Agenda. Op feestdagen kan de bijeenkomst opgeschoven worden of vervallen. Dat melden we in de Agenda en op onze Facebookpagina.

bottom of page